Om menigheten

Vår visjon er å bygge et levende, varmt og inkluderende fellesskap der den enkelte blir akseptert og møter forståelse, tilgivelse og kjærlighet.

Våre mål er:

keyboard_arrow_rightBli kjent og respektert som et åpent og ufarlig kristent fellesskap i Slemmestad.

keyboard_arrow_rightNå Slemmestad med budskapet om en kjærlig Gud som bryr seg om den enkelte og frelsen i Jesus Kristus.

keyboard_arrow_rightNå spesielt inn til barn og ungdom i Slemmestad med kristne verdier og holdninger.

keyboard_arrow_rightGjøre menigheten til et åpent og trygt "hjem" i Slemmestad.

Misjon

Menigheten er veldig opptatt av misjon. Vi er støttemedlem for syv forskjellige misjonsprosjekter.

keyboard_arrow_rightEuropa i Fokus arbeid i Romania

keyboard_arrow_rightOpen Heart arbeid i Ukraina

keyboard_arrow_rightAnne og Bryant Wilhelmsens arbeid i Tyskland

keyboard_arrow_rightMiriam og Johnny Pettersen's arbeid i Belgia

keyboard_arrow_rightKaba, Arbeid blant muslimer

keyboard_arrow_rightPinsevennenes arbeid i Israel

keyboard_arrow_rightEvangeliesenteret

Noen tanker for fremtiden

Vårt høyeste ønske er å se at mennesker blir frelst og satt i frihet. Det er vårt hovedmål. Vi ønsker at flere med et kall i hjertet for menighetsarbeid skal finne veien hit til Betesda. Og at bønnebarna skal finne veien til frelse. Ja at hele bygda skal kjenne at det er mange som ber om vekkelse og kjenner kallet i hjertet til å vende om til Herren.

Gi et bidrag

Du kan gi til menigheten enten ved kontooverføring eller gjennom vipps.

Kontonummer: 7137.30.16440

Vipps: 507 488